Mini Donuts

 

bild (23)

 

bild (24)

Jag satte och slötittade lite på mina favorit-bak-bloggar förra veckan.
Viktoria på pinkpastry-blogg är både fantastisk på att baka OCH att ta snygga kort på sina bakverk som är gjorda med omsorg. Det gillar jag.
Hon har sista tiden bloggat lite om minidonuts. Jag blev jättenyfiken och inspirerad! Surfade runt och hittade en minidonutmaker som jag snabbt klickade hem.
Den har stått i köket i sin kartong över helgen, men ikväll har jag och tjejerna premiärbakat! Sååååå små och söta de blev! Jag har alltid gillat att göra små bakverk, då jag gillar att folk doppar av flera sorter.
Däremot måste jag vara ärlig och säga att jag faktiskt inte har smakat dessa, men mina små tjejer önskade mer än varsin…
Och doften var ljuvlig när jag gräddade dem.

Receptet hittar du här!

Jag vill bara göra er uppmärksam på att inte ta så mycket mjölk i frostingen, jag tror att det ska vara 5 tsk istället för 5 msk. 🙂

Ha en riktigt fin kväll, lämna gärna ett avtryck! Det skulle pigga upp. 🙂
/Lena

Bookmark the permalink.

9 Responses to Mini Donuts

 1. Carro says:

  Osmart av mig att kika in här nu när jag sitter i soffan och är sötsugen… Ser goda ut!!! Bara att skaka av sig och göra sig färdig för nattjobb 🙂

 2. Madde says:

  Dom ser farligt goda ut. Skickar du hit några till mig 😉

 3. Annika.G. says:

  Du är minst lika duktig som andra
  på att både baka o fotografera dina konstverk så de så.

 4. Åhh tack snälla söta du för de fina orden! Och va rolgit att du har köpt en mini donut maker, det är så kul. Hoppas du ska få många härliga mini donuts stunder. Jag använder alltid riktiga msk och inte ett mått, då kanske det blir något mindre. Men jag tog 5 msk mjölk. Men tack för att du uppmärksammar det jag kanske ska skriva 3-5 så får de prova sig fram. Stor kram!

  • LenaJL says:

   Jag tycker så mycket om din blogg, Viktoria och önskar att alla som gillar att baka hittar dit! Det är ju superbra om vi kan byt-låna läsare mellan varandra. Haha!

   Tack själv för din inspiration. 🙂

   Kram!
   /L